دل‌نوشته‌ای برای پدرم

دفتر امور ایثارگران به‌مناسبت ۲۲ اسفند سالروز گرامیداشت شهدا،از شما فرزندان شهدا دعوت می‌کند تا در قالب دل‌نوشته‌ای خاطرات، احساسات و سخنان ناگفته خود با پدر شهیدتان را به اشتراک بگذارید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، مدیریت امور ایثارگران دانشگاه از فرزندان شهدا دعوت می کند تا به‌مناسبت ۲۲ اسفند سالروز گرامیداشت شهدا، در مسابقه "دل‌نوشته‌ای برای پدرم" شرکت نمایند و خاطرات، احساسات و سخنان ناگفته خود با پدر شهیدشان را به اشتراک بگذارند.

نکات قابل‌توجه:

• در نگارش دل‌نوشته خود خلاق باشید و از بیان احساسات خود دریغ نکنید.
  • متن دل‌نوشته  (نثر و یا نظم) حداقل ۱۰ سطر و حداکثر ۱۰ صفحه  و به‌صورت تایپ شده در فایل Word  با قلم ۱۲ B Mitra) و یا (B Nazanin باشد.

مهلت ارسال آثار:

پایان وقت اداری روز شنبه ۱۹ اسفند  ۱۴۰۲

به ۱۰ نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی تعلق خواهد گرفت.

نحوه ارسال آثار:

از طریق پیام‌رسان‌های ایتا، بله، روبیکا  و یا واتساپ به شماره های 09127781544- 09127261649 و یا از طریق ایمیل به نشانی hamideh.shefaei@gmail.com

شماره تماس:۶۶۴۷۵۰۵۵ - ۶۶۴۷۸۸۱۳

امیدواریم با استقبال شما فرزندان شهدا، شاهد خلق آثار ارزشمندی در این فراخوان باشیم.

دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر سایت